Îngrijirea și întreținerea

Câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

Apa. Ca orice alt aliment, apa filtrată se poate deteriora dacă este lăsată să stea o perioadă mai lungă de timp. Noi recomandăm să bei apa filtrată într-un interval de maximum două zile de la filtrare. După acest interval, pur și simplu aruncă apa și filtrează alta proaspătă.

Filtrele. Ideal, ar trebui să depozitezi filtrele de schimb într-un loc ferit de bătaia directă a soarelui și mai departe de sursele de căldură (calorifer, țevi fierbinți, plită, cuptor etc.).

Cana filtrantă. Pentru a menține curată cana, spală bazinul pentru apă, soclul filtrului și capacul la intervale regulate – măcar de fiecare dată când înlocuiești filtrul, dar ideal ar fi să le speli ceva mai des.

Dacă folosești un filtru Aqua Optima într-un fierbător compatibil, filtrul ajută la reducerea depunerilor de calcar. Totuși trebuie să verifici constant fierbătorul pentru a observa și îndepărta eventualele depuneri, chiar dacă locuiești într-o zonă fără apă dură.

Instalarea și schimbarea filtrului. Înlocuiește filtrul regulat, conform duratei sale de viață și ritmului tău de folosire. Pentru instrucțiuni referitoare la instalarea filtrului, vezi rubrica „Cum se folosește”.

De ce să ne alegi pe noi?

Iubim apa și oamenii. Ne pasă ce se găsește în apa pe care o bem și cu care gătim. Facem eforturi să o îmbunătățim.

Ce face Aqua Optima?

Filtrează rapid apa de la robinet, astfel încât să poți bea apă mai pură la tine acasă, fără efort.

Cum funcționează?

Se bazează pe un sistem de filtrare în 5 pași, care reduce chiar și impuritățile invizibile cu ochiul liber.

Cum se folosește?

Produsele noastre sunt extrem de simplu de folosit. Totul este gândit pentru confort și rapiditate.

Întrebări frecvente (FAQ)

O listă cu cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile care te ajută să înțelegi și să fii informat.

Acreditari

Produsele Aqua Optima respectă cele mai stricte norme și reglementări. Găsești detalii aici.

Calitate și rigurozitate

Filtrele Aqua Optima sunt manufacturate într-o fabrică acreditată de ASTA BEAB / NSF / SAI, folosind următoarele standarde de calitate:

ISO 9001 – Quality management systems (Sisteme de management de calitate)

ISO 14001 – Environmental management (Managementul mediului înconjurător)

Echipa noastră

Suntem mândri că reprezentăm în România o companie care își propune să aducă un pic mai mult bine în casele oamenilor prin produse moderne, utile și prietenoase.

Promovăm avantajele de care noi toți putem beneficia și, desigur, suntem gata să răspundem întrebărilor tale legate de produsele Aqua Optima și de felul în care le poți folosi pentru ca tu și familia ta să beți apă filtrată mai pură, mai ieftin. Nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine.

Mihaela Ristea

Sales
Manager

Liviu Voicu

Sales
Director

Viorel Tirdea

Development & Operations
Director