Cum funcționează?

Aqua Optima folosește un sistem patentat de filtrare în 5 pași pentru a se asigura că impuritățile și elementele nedorite sunt îndepărtate din apa ta. În același timp permite elementelor benefice să treacă (magneziu, potasiu, fluorura), ele fiind importante pentru funcționarea corectă a corpului uman.

Iată etapele de filtrare și caracteristicile lor principale:

  1. Filtru fin de particule

Acesta îndepărtează din apă particulele mai mari (sedimente, rugină etc.), rezultând o apă mai curată.

  1. Carbon activat

Carbonul activat vine din nuci de cocos și este rafinat în conformitate cu specificațiile noastre. Are o suprafață echivalentă cu 6 – 8 terenuri de fotbal și este folosit pentru a absorbii clorina, care are un gust și un miros specifice. Clorina este deseori adăugată în apă ca dezinfectant, dar filtrele Aqua Optima reduc clorina din apă cu până la 80%.

Carbonul activat este folosit și ca să filtreze impuritățile organice din apă, cum ar fi acizii humici (materie organică descompusă provenită din frunze și altele), dar și erbicidele și pesticidele. Cum multe dintre acestea nu au gust sau miros, nici măcar nu suntem conștienți că le bem… așa că este important să fie filtrate.

  1. Rășina schimbătoare de ioni

Formula specială este unică pentru Aqua Optima și reduce semnificativ cantitatea de metale cum ar fi plumbul, cuprul și aluminiul deseori întâlnite în apă. Plumbul și cuprul se găsesc în țevile care alimetează locuințele cu apă, dacă nu sunt filtrate ajung în apa de băut sau în apa pentru gătit, iar acumularea lor în organismul nostru poate dăuna sănătății pe termen lung.

Schimbul de ioni facilitat de această rășină specială reduce și carbonatul de calciu cu până la 70%. Carbonatul de calciu este responsabil și de depunerile din fierbătoare, eliminarea lui prelungind durata de funcționare a acestora.

Rășina este responsabilă pentru îndepărtarea stratului fin uleios care este atât de respingător atunci când apare la suprafața băuturilor fierbinți sau pe legumele fierte. Rezultă o apă mai luminoasă, băuturi și mâncare mai atractive.

  1. Sita ultrafină

Această etapă a filtrării se asigură că și cele mai mici particule nu trec dincolo de filtru. Sita este una dintre cele mai fine de pe piață, rezultând o apă mai curată și mai pură.

  1. Tehnologia Fast Flow (curgere rapidă)

Forma și structura unică a filtrului Aqua Optima sunt special concepute pentru a garanta un flux rapid și consistent pe toată durata de folosire recomandată. Filtrarea se face rapid, iar tu nu ai mult de așteptat.

Dacă filtrul este folosit într-un fierbător compatibil, tehnologia Fast Flow (de curgere rapidă) îți permite să filtrezi și să fierbi apa în același timp, rezultând un timp mult mai scurt pentru o cană de ceai sau de cafea instant.

De ce să ne alegi pe noi?

Iubim apa și oamenii. Ne pasă ce se găsește în apa pe care o bem și cu care gătim. Facem eforturi să o îmbunătățim.

Ce face Aqua Optima?

Filtrează rapid apa de la robinet, astfel încât să poți bea apă mai pură la tine acasă, fără efort.

Cum se folosește?

Produsele noastre sunt extrem de simplu de folosit. Totul este gândit pentru confort și rapiditate.

Îngrijirea și întreținerea

Sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru folosire și beneficii pe pe termen lung, dar nimic complicat.

Întrebări frecvente (FAQ)

O listă cu cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile care te ajută să înțelegi și să fii informat.

Acreditari

Produsele Aqua Optima respectă cele mai stricte norme și reglementări. Găsești detalii aici.

Calitate și rigurozitate

Filtrele Aqua Optima sunt manufacturate într-o fabrică acreditată de ASTA BEAB / NSF / SAI, folosind următoarele standarde de calitate:

ISO 9001 – Quality management systems (Sisteme de management de calitate)

ISO 14001 – Environmental management (Managementul mediului înconjurător)

Echipa noastră

Suntem mândri că reprezentăm în România o companie care își propune să aducă un pic mai mult bine în casele oamenilor prin produse moderne, utile și prietenoase.

Promovăm avantajele de care noi toți putem beneficia și, desigur, suntem gata să răspundem întrebărilor tale legate de produsele Aqua Optima și de felul în care le poți folosi pentru ca tu și familia ta să beți apă filtrată mai pură, mai ieftin. Nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine.

Mihaela Ristea

Sales
Manager

Liviu Voicu

Sales
Director

Viorel Tirdea

Development & Operations
Director