Avantaje cât cuprinde

La îndemâna ta

Filtrezi pe loc apa de la robinet, folosind o cană cu filtru Aqua Optima. Bei apă mai bună, rapid și confortabil, la tine acasă.

Astfel nu mai trebuie să cumperi atâta apă îmbuteliată și nici nu te mai îngrijorează rugina și alte impurități pe care cel mai probabil le-ai remarcat de multe ori în apa de la robinet. În plus, nu e ușor să te duci să cumperi și să cari apă îmbuteliată tot timpul și nici să ții mereu socoteala sticlelor pe care le ai în gospodărie, mai ales când ai în grijă o familie mare.

 • Cana cu filtru Aqua Optima este eficientă și rapidă în filtrarea apei și este foarte ușor de folosit de către toți membri familiei, inclusiv de către copii;
 • Apa de la robinet este ieftină și, după ce o filtrezi cu Aqua Optima, este mai bună și mai pură;
 • E confortabil să utilizezi ce ai la îndemână și mai greu să te duci să cumperi și să cari constant apă îmbuteliată;
 • Cana filtrantă îți stă la dispoziție oricând ai nevoie de ea;
 • Cana filtrantă este rezistentă și practică; încape în ușa frigiderului; e plăcută pe masă;

Bei apă mai pură

Bei apă cu gust mai bun, fără impurități. Filtrele Aqua Optima luptă cu sedimentele, clorina, metalele, ierbicidele și pesticidele.
Probabil că nu doar o dată ai văzut rugină și alte impurități în apa de la robinet și e normal ca asta să te îngrijoreze, mai ales că mulți poluanți din apă nu sunt vizibili cu ochiul liber. În multe zone ale țării, inclusiv în marile orașe, filtrarea apei nu se face mereu cum ar trebui, iar infrastructura veche (țevile, inclusiv cele ale blocurilor și locuințelor) favorizează acumularea de sedimente în apă. Aqua Optima purifică apa, eliminând sedimente sau reducând drastic alte eventuale elemente care nu ar trebui să ajungă în apa pe care o bem și în apa cu care gătim.

 • Stai mai liniștit, pentru că apa ta și a familiei tale nu conține lucruri periculoase pentru organism;
 • Bei apă mai pură;
 • Gătești cu apă mai pură, pentru că poți folosi cana filtrantă Aqua Optima și pentru a filtra apa cu care gătești;
 • După filtrare, apa de la robinet are gust mai bun; ceaiul și legumele gătite în apă filtrată pot fi mai gustoase;

Faci economie

Dacă filtrezi apa de la robinet, cumperi mai puțină apă îmbuteliată și economisești niște bani. Este cam de 10 ori mai ieftin. Cănile Aqua Optima au prețuri foarte accesibile și au o durată de folosire îndelungată. Filtrele au la rândul lor prețuri mici și le poți achiziționa și la pachete de mai multe bucăți, caz în care prețul fiecărui filtru din pachet este mai redus.   Per ansamblu, dacă pornești de la cantitatea de apă pe care trebuie să o bem zilnic și faci un calcul comparând prețul apei de la robinet filtrate cu Aqua Optima cu prețul mediu al apei îmbuteliate, rezultă imediat un avantaj evident în favoarea filtrării. Chiar dacă la o cantitate mică de apă suma poate părea nesemnificativă, cumulând apa băută anual, rezultă sume considerabile cu care poți face altceva… poate chiar să pleci într-o vacanță.

 • Este mai ieftin să filtrezi apa de la robinet decât să cumperi apă îmbuteliată;
 • Economia de bani e dublată și de economia de timp și energie… ai mai puțin de cărat;
 • Dacă folosești apă filtrată în fierbător, îi reduci riscul de stricare din cauza depunerilor de calcar;

Protejezi mediul înconjurător. Toți ne putem aduce contribuția

Filtrele Aqua Optima sunt reciclabile 100%. Și, cumpărând mai puțină apă îmbuteliată, mai puține sticle din plastic ajung la gunoi.

Poate că nu pare mare lucru la prima vedere, dar atunci când alegi să filtrezi și să consumi apa de la robinet în locul apei îmbuteliate, un număr mai mic de sticle din plastic vor ajunge la gropile de gunoi sau aruncate prin munții, câmpurile, apele și orașele noastre. În cele mai multe cazuri, materialele plastice folosite la îmbutelierea apei se degradează natural într-o perioadă extraordinar de lungă (sute sau mii de ani), iar numărul lor foarte ridicat a condus la o problemă tot mai mare în ultimele decenii.
Descompunerea recipientelor în microparticule și eliberarea de substanțe nocive în timpul procesului de degradare în pământ sau în apă ajung să afecteze nu doar natura, ci și oamenii, prin intermediul alimentelor pe care le consumă. Așa că e important să folosești mai puține produse cu recipiente din materiale plastice și, în orice caz, să le reciclezi corect atunci când le folosești. O cerere mai scăzută de apă îmbuteliată, de exemplu, conduce și la reducerea poluării legate de producție și transport – o contribuție suplimentară.
Folosirea atentă a apei și o atitudine grijulie față de mediu se transmite ușor copiilor care vor avea de dus o luptă tot mai grea cu poluarea și schimbările climatice înregistrate la nivel global.
Filtrele Aqua Optima sunt reciclabile 100%. Folosește căile oficiale de reciclare pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului în care trăim cu toții