Ce face Aqua Optima?

Filtrele Aqua Optima sunt concepute pentru a-ți oferi o apă de băut mai curată și mai pură, la tine acasă. Pot fi cuplate cu cănile Aqua Optima, dar sunt compatibile și cu alte căni destinate filtrării apei, produse de alte companii.

 

Enumerăm câteva funcții esențiale:

  • Filtrele Aqua Optima au un mod unic, patentat, de filtrare rapidă a apei în 5 pași. Sistemul îndepărtează până la 80% din clorina din apă, rezultând o apă cu un gust mai bun.
  • Filtrele Aqua Optima reduc impuritățile care nu pot fi văzute cu ochiul liber și nici nu sunt eliminate prin fierbere, cum ar fi erbicidele, pesticidele și metalele grele. De exemplu, îndepărtează până la 95% din plumb și până la 75% din cupru, ambele fiind metale care se pot găsi în mod curent în țevile care alimentează locuințele.
  • Sita extraordinar de fină a unui filtru Aqua Optima previne sedimente cum ar fi rugina, mici bucățele de lemn și alte particule să ajungă în apa pe care o bei sau cu care gătești.
  • Când este instalat într-un fierbător compatibil, filtrul Aqua Optima elimină până la 70% din carbonatul de calciu responsabil pentru depunerile albe care îl împiedică să funcționeze corect și îl pot strica. Chiar dacă ai un fierbător normal (fără filtru), poți beneficia de același avantaj dacă folosești în el apă pe care o filtrezi în prealabil într-o cană cu filtru Aqua Optima.
  • Tehnologia de curgere rapidă folosită de Aqua Optima permite filtrarea rapidă a apei – te poți bucura de apă mai bună imediat, fără să aștepți multă vreme să se filtreze.

De ce să ne alegi pe noi?

Iubim apa și oamenii. Ne pasă ce se găsește în apa pe care o bem și cu care gătim. Facem eforturi să o îmbunătățim.

Cum funcționează?

Se bazează pe un sistem de filtrare în 5 pași, care reduce chiar și impuritățile invizibile cu ochiul liber.

Cum se folosește?

Produsele noastre sunt extrem de simplu de folosit. Totul este gândit pentru confort și rapiditate.

Îngrijirea și întreținerea

Sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru folosire și beneficii pe pe termen lung, dar nimic complicat.

Întrebări frecvente (FAQ)

O listă cu cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile care te ajută să înțelegi și să fii informat.

Acreditari

Produsele Aqua Optima respectă cele mai stricte norme și reglementări. Găsești detalii aici.

Calitate și rigurozitate

Filtrele Aqua Optima sunt manufacturate într-o fabrică acreditată de ASTA BEAB / NSF / SAI, folosind următoarele standarde de calitate:

ISO 9001 – Quality management systems (Sisteme de management de calitate)

ISO 14001 – Environmental management (Managementul mediului înconjurător)

Echipa noastră

Suntem mândri că reprezentăm în România o companie care își propune să aducă un pic mai mult bine în casele oamenilor prin produse moderne, utile și prietenoase.

Promovăm avantajele de care noi toți putem beneficia și, desigur, suntem gata să răspundem întrebărilor tale legate de produsele Aqua Optima și de felul în care le poți folosi pentru ca tu și familia ta să beți apă filtrată mai pură, mai ieftin. Nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine.

Mihaela Ristea

Sales
Manager

Liviu Voicu

Sales
Director

Viorel Tirdea

Development & Operations
Director