De ce să ne alegi pe noi?

Te interesează ce se găsește în ceea ce mănânci și bei? Citești etichetele înainte să cumperi ceva? Te-ai gândit vreodată ce conțin lucrurile fără etichetă – cum ar fi apa de la robinet?

Cu siguranță te preocupă ceea ce oferi familiei tale și vrei să te asiguri că toți rămân în formă și sănătoși. Sau poate iubești apa și preferi un gust mai bun, un aspect mai plăcut, o apă mai curată, mai pură. Sau, pur și simplu, nu vrei să mai cari continuu sticle de apă îmbuteliată, care costă o mulțime de bani.

Apa filtrată este soluția! Iar cănile cu filtru Aqua Optima fac totul atât de ușor…

 

Uite câteva dintre avantajele de care beneficiezi când folosești produsele Aqua Optima:

  • Stratul uleios de la suprafață dispare când Aqua Optima filtrează impuritățile din apă – chiar și legumele fierte sau gătite la aburi arată mai bine atunci când folosești apă filtrată;
  • Gustul și mirosul clorinei folosite de multe companii pentru dezinfectarea apei de la robinet sunt îndepărtate;
  • În zonele cu apă dură, particulele albe și sedimentele care se găsesc deseori în apă sunt filtrate. Iar dacă folosești apă filtrată în fierbătorul tău, se reduc semnificativ depunerile de calcar, iar fierbătorul rezistă și funcționează mai mult;
  • Impurități cum ar fi metalele grele (inclusiv plumbul și aluminiul), erbicidele și pesticidele sunt de asemenea reduse – acestea nu pot fi văzute sau gustate și nici nu sunt eliminate prin fierbere, așa că e important să te asiguri că nu le bei, filtrându-le;
  • Filtrele Aqua Optima nu au adăugate săruri, așa că nu influențează pH-ul apei tale;
  • Filtrele Aqua Optima îndepărtează impuritățile, însă lasă să treacă elementele care se găsesc în apă și sunt necesare funcționării corecte a corpului nostru, cum ar fi potasiul, magneziul și fluorura;
  • Produsele Aqua Optima sunt concepute astfel încât să ofere performanță constantă pe toată durata de folosire, permițându-ți să te bucuri de avantajele apei filtrate, fără bătăi de cap.

 

Filtrele Aqua Optima funcționează perfect împreună cu cănile Aqua Optima, dar sunt compatibile și cu o gamă largă de căni și carafe pentru filtrare produse de mai mulți fabricanți cunoscuți. 

Ce face Aqua Optima?

Filtrează rapid apa de la robinet, astfel încât să poți bea apă mai pură la tine acasă, fără efort.

Cum funcționează?

Se bazează pe un sistem de filtrare în 5 pași, care reduce chiar și impuritățile invizibile cu ochiul liber.

Cum se folosește?

Produsele noastre sunt extrem de simplu de folosit. Totul este gândit pentru confort și rapiditate.

Îngrijirea și întreținerea

Sunt doar câteva lucruri pe care trebuie să le știi pentru folosire și beneficii pe pe termen lung, dar nimic complicat.

Întrebări frecvente (FAQ)

O listă cu cele mai întâlnite întrebări și răspunsurile care te ajută să înțelegi și să fii informat.

Acreditari

Produsele Aqua Optima respectă cele mai stricte norme și reglementări. Găsești detalii aici.

Calitate și rigurozitate

Filtrele Aqua Optima sunt manufacturate într-o fabrică acreditată de ASTA BEAB / NSF / SAI, folosind următoarele standarde de calitate:

ISO 9001 – Quality management systems (Sisteme de management de calitate)

ISO 14001 – Environmental management (Managementul mediului înconjurător)

Echipa noastră

Suntem mândri că reprezentăm în România o companie care își propune să aducă un pic mai mult bine în casele oamenilor prin produse moderne, utile și prietenoase.

Promovăm avantajele de care noi toți putem beneficia și, desigur, suntem gata să răspundem întrebărilor tale legate de produsele Aqua Optima și de felul în care le poți folosi pentru ca tu și familia ta să beți apă filtrată mai pură, mai ieftin. Nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru tine.

Mihaela Ristea

Sales
Manager

Liviu Voicu

Sales
Director

Viorel Tirdea

Development & Operations
Director